Digitális cégvezetés

Digitális cégvezetés

Telefon: +36 70 708 0181
Email: info@digitaliscegvezetes.hu

Az egyik megoldás cégvezetésünk digitalizálására az, hogy elmegyünk a “szoftver boltba” és veszünk egy programot. Általában nincs konkrét elképzelése a vásárlónak, ezért az esetek többségében az a vásárlási szempont, hogy a “program minél többet tudjon, akkor biztosan jó lesz nekem is”.

Napjainkban rengeteg kész szoftvert lehet kapni a piacon. Ezek többségében összetett és bonyolult megoldások, azt ígérik a vásárlónak, hogy szinte minden problémára, munkafolyamatra megoldást nyújtanak. Ha mégsem, akkor ne aggódj, testre szabják.

És itt kezdődnek a problémák. Megveszed, és egy idő után kiderül, hogy ez sincs benne, azt sem úgy tudja, ahogy szükséged lenne rá.  Rengeteg, számodra felesleges tudást fog tartalmazni, amit természetesen ki kell fizetned, de sosem fogod használni. Aztán az is kiderül, hogy a céged működése a program logikájának olyan mértékű módosítását igényelné, amire általában nem kerül sor, kifogásokat kapsz testre szabás helyett. És ott állsz egy drága programmal, amit nem tudsz használni, de egy halom pénzt kifizettél érte.

Sok esetben a testre szabott megoldások tele vannak kompromisszumokkal, nem fednek le minden folyamatot a vállalkozásunkban, így szerényebb hatékonyság javulást hoznak a cég életében.