Digitális cégvezetés

Digitális cégvezetés

Telefon: +36 70 708 0181
Email: info@digitaliscegvezetes.hu

Scháb György vagyok, közgazdász. Közel 25 évet nagyvállalati környezetben dolgoztam, melyből az utolsó 15 évben egy nagylétszámú, digitálisan működő területet irányítottam. A digitalizált környezetnek köszönhetően rengeteg adattal rendelkeztem a működésünkről. Megszoktam, hogy az adatoknak köszönhetően tudatos, adatvezérelt döntéseket tudtam hozni.

2017.-ben váltottam. A sok év alatt megszerzett tapasztalataimmal KKV-kat támogatok abban, hogy a működésüknek legalább egy részét tereljék át digitális környezetbe. Ne féljenek a digitalizációtól! Ismerjék meg, és élvezzék annak előnyeit.

Egy digitális átállás komplex kérdés, van üzletfejlesztési és programozási dimenziója is. A komplexitás miatt a legtöbb kisvállalkozásnak nincs erre szakembere, ismerete, és ideje sem. Munkámmal leveszem a digitális átállással járó terheket a vállalkozókról.

A sikeres megvalósításhoz kitalálom a megoldást, elkészítem és betanítom a programot. Igény esetén a bevezetés után is ügyfeleim rendelkezésére állok újonnan felmerülő igények megvalósításában, rendszer felügyeletben, vagy akár adatrögzítésben is.