Digitális cégvezetés

Digitális cégvezetés

Telefon: +36 70 708 0181
Email: info@digitaliscegvezetes.hu

Napjainkban a vállalkozások adminisztrációs terhei egyre nőnek. És az adminisztrációt „szeretjük”… ugye, Te is?!

Megfelelő platform hiányában a cégvezetésre, illetve adminisztrációra rengeteg időt lehet fordítani. Ugyanazt az eredményt el lehet érni gombnyomásra, vagy úgy is, hogy megszakadunk.

Azok a vállalkozások, akik ragaszkodnak a régi módszerekhez és továbbra is papíron/füzetből irányítják a cégüket gyorsan saját cégük rabjai lehetnek! Rámehetnek éjszakák, vagy hétvégék arra, hogy felkészüljenek az előttük álló időszakra, vagy hogy képbe kerüljenek, mi folyik a cégükben. Szóval ők azt választották, hogy megszakadnak…

Egyre többet dolgoznak, egyre fáradtabbak. Egyre több a hiba, csökken az ügyfél elégedettség, romlik a hatékonyság a versenyképesség. A vállalkozó eléri korlátait, teljesítőképességének határát. Idővel a cég nyereségessége is kérdésessé válik.

Bővebben

 

Az a bizonyos papír…

Nem nehéz belátni, hogy ha valami papíron történik, akkor ott nem lehet automatizálni. Márpedig minden vállalkozásban vannak ismétlődő, és unalmas feladatok, amelyeket akkor könnyebb túlélni, ha tudunk automatizálni. A füzet is egyszer betelik. Aztán betelik a második, a harmadik is. Ha egyszer majd valamit vissza kell keresni, akkor vakarhatjuk a fejünket, hogy melyik füzetbe is írtuk fel, amit éppen keresünk.

 

 

A papír elveszhet, megsérülhet, és ezzel elveszhet az az adat, vagy információ, amit a papírra rögzítettünk. Azt sem nehéz belátni, hogy a füzet egyszerre biztosan nem lehet több helyen! Pedig milyen elegáns és hatékony lenne, ha valamit felírnak az irodában, akkor én azt otthon is láthatnám, ha szükséges, vagy ha éppen akarom.